Huyscoaching

Coaching past bij jou als je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van coaching is het versterken van je talenten en het oplossen van eventuele knelpunten.

In een prettige en vertrouwelijke sfeer leer je te reflecteren op je eigen gedrag, zet je stappen om belemmeringen op te lossen en ga je actief oefenen met nieuw gedrag. Een personal coach begeleidt je om ‘in beweging te blijven’.


Coaching is effectief als je bijvoorbeeld:

  • wilt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • een nieuwe stap wilt zetten in je loopbaan
  • wilt veranderen maar je weet niet precies wat en hoe
  • meer resultaten en succes wilt bereiken met wat je doet
  • met meer rust, ontspanning en plezier wilt werken

Kies de coaching die bij jou past of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Je maakt kennis met een coach en bepaalt samen welke coaching bij jou past:

Je talenten benutten

Je talenten benutten

Deze coaching past bij jou als je jouw talenten wilt ontdekken en beter wilt leren benutten. Je haalt meer uit jezelf en werkt met plezier.

Meer informatie
Kort en krachtig

Kort en krachtig

Deze coaching geeft je net even het duwtje in de rug dat je nodig hebt om weer verder te kunnen. Een concreet en praktisch.

Meer informatie
Verdiepende coaching

Verdiepende coaching

In deze verdiepende coaching (ZKM) ga je op zoek naar jouw rode draad, je maakt keuzes en gaat echt aan de slag met jouw doelen.

Meer informatie
'Haal meer uit je team’

'Haal meer uit je team’

Deze coaching helpt je om de talenten van jezelf en je team optimaal in te zetten. Je leert jezelf en de mensen in je team beter kennen.

Meer informatie
Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching

Deze verdiepende coaching (ZKM) helpt je om meer 'vanuit jezelf' leiding te geven. Je haalt daardoor het beste uit jezelf en je mensen.

Meer informatie
×